PASIKUIKKA-VUOKRA WC MALLISTO

LAADUKAS WC VUOKRAUS KAIKEN KOKOISIIN TILAISUUKSIIN, TAPAHTUMIIN JA TYÖMAILLE

Pasikuikka tarjoaa laadukkaan WC-vuokrauksen tarvitsemallasi kokonaisuudella. Olipa kyse sitten yksittäisistä työmaavessoista, laajemmista huoltosopimuspalveluista tai suurista kesäfestareista, ota yhteyttä! Toimitamme vuora WC:t nopeallakin aikataululla! 

WC:t toimitetaan sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa, ne myös puhdistetaan käytön jälkeen. Hinta sisältää toimituksen, kemikaalit, wc-rullat, käsidesin, WC:n poisviennin sekä jätteenkäsittelymaksut.

PASIKUIKKA-PRO VUOKRA WC

SUOSITUIN VUOKRA WC -MALLI  JOKATARPEESEEN

Pasikuikka PRO-vuokra WC on suosituin mallimme ja se on suunniteltu lyhytaikaiseen sekä pitkäaikaiseen käyttöön. Pro-malli on oivallinen valinta mm. rakennustyömaille ja uimarannoille, sekä erilaisiin yritysjuhliin ja tapahtumiin. Materiaali on laadukas ja sisätilat ovat perusmallia väljemmät. Käytössä olevat yksiköt ovat vuosimallia 2016-2018.
Hinta 95 euroa / kk + alv ( + kuljetukset )

PASIKUIKKA-PERUS VUOKRA WC

LAADUKAS VUOKRA WC LYHYTKESTOISEEN TARPEESEEN

Pasikuikka PERUSMALLI soveltuu kaikenkokoisiin lyhytkestoisiin tapahtumiin, kuten festivaaleille, partioleireille ja omakotitalojen työmaille.Käytössä olevat vuokra WC-yksiköt ovat vuosimallia 2013-2015. Värit: sininen ja vihreä. 
Hinta 95 euroa /kk + alv ( + kuljetukset )

PASIKUIKKA-SPECIAL VUOKRA WC

LAADUKAS VUOKRA WC TASOKKAISIIN TAPAHTUMIIN

Pasikuikka SPECIAL-vuokra WC soveltuu erinomaisesti häihin, yritysjuhliin sekä muihin tasokkaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Vuokra WC-yksikössä on maljan huuhtelu sekä käsien pesu raikkaalla vedellä. Käytössä olevat yksiköt ovat vuosimallia 2015.
Hinta 142 euroa / kk + alv ( + kuljetukset )

PASIKUIKKA-ESTEETÖN VUOKRA WC

LAADUKAS VUOKRA WC PYÖRÄTUOLILLA LIIKKUVILLE

Pasikuikka ESTEETÖN-vuokra WC on tavallista mallia tilavampi. Mallia voi käyttää myös pyörätuolilla liikkuvat.

PASIKUIKKA-TALVIMALLI VUOKRA WC

LAADUKAS, LÄMPÖERISTETTY VUOKRA WC

Pasikuikka TALVIMALLI on lämpöeristetty ja mukava käyttää, vaikka olisi kova pakkanen. Talvimalli on tarkoitettu pääsääntöisesti pidempiaikaiseen käyttöön ja se soveltuu yhtä hyvin käytetättäväksi myös kesällä.  Käytössä olevat yksiköt ovat vuosimallia 2017-2018 
Hinta 169 euroa / kk + alv ( + kuljetukset )

RETRO-MALLI VUOKRA WC

KUN HALUAT JOTAIN ERILAISTA

Pasikuikka-retro: Retromallin pohja on kuin perusmallissa, seinät on puulevyä. Retro vuokra wc on tarkoitettu kohteisiin, jossai kaipaillaan muovivessaa sielukkaampaa mallia.

Alipaine Elvis

KUN HALUAT JOTAIN ERILAISTA

Alipaine ELVIS: 
Alipaine malli on varustettu imusäiliöllä jonka tilavuus mahdollistaa jopa 1600 käyttökertaa (vrt. bajamaja noin 400 kertaa). Malli on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Kokemus vastaa lentokoneen tain junan vessassa käymistä. Jäte ei jää vessan sisälle haisemaan vaan siirtyy imuvoimalla vessan takana olevaan jätevesisäiliöön. Wc istuimen huuhtelu tapahtuu raikkaalla vedellä, samoin käsihygienia. Vessa vaatii toimiakseen sähkövirran.


PASIKUIKKA-TAUKOVAUNU

WC + taukotilat yhdistelmä


Tässä mallissa 6 hengen sosiaalitila+wc

PASIKUIKKA-VAUNUMALLIT


Siirrettävä WC.

PASIKUIKKA-LISÄTARVIKKEET

LAADUKKAAT VUOKRA WC-LISÄTARVIKKEET


Pasikuikka-käsienpesualtaat: saatavana myös vuokrattavat käsienpesualtaat tapahtumiin ja tilaisuuksiin.
 Pasikuikka-vuokrattava pisuaari: Mallistossamme on 4 hengelle tarkoitettu ulkopisuaari tapahtumiin ja juhliin. Lisäksi mallistossamme on 1 hengen pisuaari, minkä voi viedä hankaliinkin paikkoihin, jopa kerroksiin tai katoille.