050 2169 

Vastuullisuus toiminnassamme

PasiKuikka on vastuullinen toimija, joka täyttää WC-vuokraustoiminnalle vaatimukset täysimääräisesti. Kuulumme jäterekisteriin ja pidämme tarvittavat luvat aina ajan tasalla. Otamme huomioon toimintamme ja palveluidemme ympäristövaikutukset aina logistiikasta loppusiivoukseen. 

Ympäristöystävälliset WC:t kaikkiin tapahtumiin

Haluamme toimia ympäristövastuullisuuden edelläkävijänä markkinoilla. Otamme ympäristön huomioon kaikessa toiminnassa aina laadukkaiden WC:iden tuotannosta tapahtumien jälkeiseen siivoukseen asti. Käytämme laadukkainta markkinoilta löytyvää kalustoa, jota varustelemme tarpeen mukaan siten, että WC:n elinkaari on mahdollisimman pitkä. Kalustomme käyttöikä on mallista riippuen jopa 30 vuotta.

Valmistamme itse malliston kehittyneimmän version, alipaine-WC:n, jonka mukavuus, sekä elinkaari ovat huomattavasti perinteistä mallia paremmat. Vain 1600 käyttökerran välein tyhjennettävä malli on paitsi markkinoiden mukavin, mutta myös ekologinen. 

Logistiikka

Hoidamme kuljetukset, huollot ja tyhjennykset aina yhdellä uudella ja vähäpäästöisellä autolla. Tehokkaalla toiminnalla ja optimaalisesti varustellulla autolla kuljetukset hoituvat paitsi sujuvammin, luotettavasti ja myös ympäristöystävällisesti. 

Tyhjennykset ja jätehuolto

Kuljetusautoihimme on integroitu tyhjennysvarusteet, jotta voimme suorittaa sekä puhdistukset että vessojen siirrot yhdellä kuljetuksella.

Ympäristöystävällisyys ja jätteet

Käyttämämme kemikaalit ovat tarkoitukseen kehitettyjä ja testattuja. Ne täyttävät EU:n asettamat säännökset ja soveltuvat jätteiden jatkokäsittelyprosessiin. Vettä kuluu prosessissamme ainoastaan joitakin kymmeniä litroja puhdistuksen yhteydessä. Jätteet toimitetaan Helsingin veden puhdistamolle, jossa ne mädätetään käytettäväksi biokaasuntuotannossa.