PasiKuikka WC-mallisto

Laadukas WC-vuokraus kaikenkokoisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja työmaille.

PasiKuikka tarjoaa laadukkaan WC-vuokrauksen tarvitsemallasi kokonaisuudella, olipa kyse sitten yksittäisistä työmaavessoista, laajemmista huoltosopimuspalveluista tai suurista kesäfestareista. Toimitamme WC:t nopeallakin aikataululla.

WC:t toimitetaan sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa. Myös niiden puhdistamisesta huolehditaan käytön jälkeen. Hoidamme myös WC-tilojen kemikaalit, WC-rullat, käsidesit ja jätteenkäsittelymaksut.

PasiKuikka Pro-WC

PasiKuikka Perus-WC

PasiKuikka Esteetön-WC

PasiKuikka Special-WC

PasiKuikka Talvimalli-WC

PasiKuikka Tuplavaunu

PasiKuikka Taukovaunu

PasiKuikka WC-lisätarvikkeet

PasiKuikka Pro-WC

Suosituin vuokrattava WC-mallimme jokaiseen tarpeeseen!

PasiKuikka Pro-vuokra-WC on suosituin mallimme ja se on suunniteltu lyhytaikaiseen sekä pitkäaikaiseen käyttöön. Pro-malli on oivallinen valinta mm. rakennustyömaille ja uimarannoille sekä erilaisiin yritysjuhliin ja tapahtumiin. Materiaali on laadukas ja sisätilat ovat perusmallia väljemmät. Käytössä olevat yksiköt ovat vuosimallia 2016-2018.

PasiKuikka Perus-WC

Laadukas vuokra-WC lyhytkestoiseen tarpeeseen!

PasiKuikan perusmalli soveltuu kaikenkokoisiin lyhytkestoisiin tapahtumiin, kuten festivaaleille, partioleireille tai omakotitalojen työmaille. Käytössä olevat vuokra-WC -yksiköt ovat vuosimallia 2013-2015. Väreinä sininen ja vihreä.

PasiKuikka Esteetön-WC

Laadukas vuokra-WC pyörätuolilla liikkuville!

PasiKuikan Esteetön vuokra-WC on tavallista mallia tilavampi. Mallia voi käyttää myös pyörätuolilla liikkuvat.

PasiKuikka Special-WC

Laadukas vuokra-WC tasokkaisiin tapahtumiin!

PasiKuikka Special-WC soveltuu erinomaisesti esimerkiksi yritysjuhliin sekä muihin tasokkaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. WC-yksikössä on maljan huuhtelu sekä käsien pesu raikkaalla vedellä. Käytössä olevat yksiköt ovat vuosimallia 2015.

PasiKuikka Talvimalli-WC

Laadukas ja lämpöeristetty vuokra-WC

PasiKuikan Talvimalli on lämpöeristetty ja mukava käyttää, vaikka olisi kovakin pakkanen. Talvimalli on tarkoitettu pääsääntöisesti pidempiaikaiseen käyttöön, mutta se soveltuu yhtä hyvin käytetättäväksi myös kesällä.  Käytössä olevat yksiköt ovat vuosimallia 2017-2018.

PasiKuikka Tuplavaunu

Kätevä ja liikuteltava ratkaisu

Siirrettävä vaunumalli, jossa kaksi WC-yksikköä.

PasiKuikka Taukovaunu

Vessan ja taukotilan yhdistelmä.

Tässä mallissa on kuuden hengen sosiaalitilojen lisäksi WC-tila.

PasiKuikka lisätarvikkeet

WC-lisätarvikkeet tarpeen mukaan!

Mallistossamme on neljälle hengelle tarkoitettu ulkopisuaari tapahtumiin ja juhliin. Lisäksi mallistossamme on 1 hengen pisuaari, minkä voi viedä hankaliinkin paikkoihin, jopa kerroksiin tai katoille. Saatavana ovat myös vuokrattavat käsienpesualtaat tapahtumiin ja tilaisuuksiin.