Vastuullisuus toiminnassamme

Ympäristöystävälliset WC:t kaikkiin tapahtumiin.

PasiKuikka on vastuullinen toimija, joka täyttää WC-vuokraustoiminnalle asetetut vaatimukset täysimääräisesti. Kuulumme jäterekisteriin ja pidämme tarvittavat luvat aina ajan tasalla. Otamme huomioon toimintamme ja palveluidemme ympäristövaikutukset aina logistiikasta loppusiivoukseen. 

Haluamme toimia ympäristövastuullisuuden edelläkävijänä markkinoilla. Otamme ympäristön huomioon kaikessa toiminnassa aina laadukkaiden WC:iden tuotannosta tapahtumien jälkeiseen siivoukseen asti. Käytämme laadukkainta markkinoilta löytyvää kalustoa, jota varustelemme tarpeen mukaan siten, että WC:n elinkaari on mahdollisimman pitkä. Kalustomme käyttöikä on mallista riippuen jopa 30 vuotta.

Hoidamme kuljetukset, huollot ja tyhjennykset aina yhdellä uudella ja vähäpäästöisellä autolla. Tehokkaalla toiminnalla ja optimaalisesti varustellulla autolla kuljetukset hoituvat paitsi sujuvammin, myös luotettavasti sekä ympäristöystävällisesti.

Kuljetusautoihimme on integroitu tyhjennysvarusteet, jotta voimme suorittaa sekä puhdistukset että vessojen siirrot yhdellä kuljetuksella.

Käyttämämme kemikaalit ovat tarkoitukseen kehitettyjä ja testattuja. Ne täyttävät EU:n asettamat säännökset ja soveltuvat jätteiden jatkokäsittelyprosessiin. Vettä kuluu prosessissamme ainoastaan joitakin kymmeniä litroja puhdistuksen yhteydessä. Jätteet toimitetaan Helsingin veden puhdistamolle, jossa ne mädätetään käytettäväksi biokaasuntuotannossa.

Tutustu laadukkaisiin WC-malleihimme ja kysy tarjousta!