VUOKRAA AITO JA OIKEA

PASIKU KKA

PASIKUIKKA TARJOAA LAADUKKAAN WC-VUOKRAUS -PALVELUN - JO ENNEN KUIN HÄTÄ ON KÄDESSÄ!

WC-VUOKRAUS

Pasikuikka tarjoaa laadukkaan ja aina varman wc-vuokrapalvelun kokonaispalveluna. Sen lisäksi, että vuokra wc:t toimitetaan sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa, palvelu sisältää myös wc:n puhdistamisen käytön jälkeen. Hinta sisältää myös kemikaalit, wc-rullat sekä käsidesin.

"Huolehdi vieraistasi ja henkilökunnastasi, vuokraa vessa Pasikuikalta!"

Vessa on tärkeä asia ja sillä on iso rooli meidän kaikkien elämässämme! Olipa kyse sitten työntekijöistäsi tai juhlavieraista, wc on aina yhtä tärkeä osa tapahtumaa tai työmaata. Pasikuikka tarjoaa ratkaisut niin yrityksille kuin yksityisillekin, valitse sinulle sopivin ratkaisu ja vuokraa oma Pasikuikkasi!

vuokra wc työmaille

vuokra wc festareille

yksityiset wc:n vuokraajat

"Mistä Pasikuikka?"

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai:

PYYDÄ TARJOUS!

Tarjoamme wc-vuokrausta alueilla

 

Uusimaa: mm. Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Varsinais-Suomi: Turku, Nousiainen, Paimio, Parainen, Kemiönsaari, Laitila, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Pöytyä, Raiso, Rusko, Salo, Somero ja Uusikaupunki

Pirkanmaa: Tampere, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala,  Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi ja Akaa.

Satakunta: Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Pori, Rauma, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen

Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola ja Pyhtää.

© 2014 PASIKUIKKA

 

KOTISIVUT JA HAKUKONEOPTIMOINTI: MAINOSTOIMISTO EXPY OY                   KOTISIVUJEN GRAFIIKKA JA KUVANKÄSITTELY: MAINOSTOIMISTO GRAND ART OY